"Гаряча лінія" з питань надання субсидій та допомог 4-11-74
"Телефон довіри" з питань легалізації "тіньової" зайнятості населення 4-03-26
"Гарячі лінії" для спілкування з підприємцями 4-21-41, 4-13-75
Економіка Агропромисловий комплекс ЖКГ Будівництво та архітектура Соціально-гуманітарна сфера
Головна » Останні надходження » Економіка » Виставкова діяльність

Оголошення

До Генерального консульства України в м. Тюмені надійшло офіційне запрошення Губернатора Свердловської області Мішаліна О.О. щодо участі у роботі ІІ-ої Уральської міжнародної виставки й форуму промисловості та інновацій «ІННОПРОМ-2011», які відбудуться у м. Єкатеринбурзі 14-16 липня 2011 року.

«ІННОПРОМ-2011» була найбільшою в Росії промисловою виставкою, площа якої складала 46 000 квадратних метрів експозиції, де були представлені стенди більш ніж 500 компаній із усіх галузей економіки – від важкого машинобудування й видобутку корисних копалин до ІТ технологій.

У липні 2010 року за чотири дні роботи форуму було проведено більш 80 ділових заходів – пленарних засідань, круглих столів, майстер-класів і дискусій, у яких взято участь понад 2 000 підприємців. У рамках форуму відбулися засідання урядової комісії з питань розвитку металургійного комплексу під головуванням заступника Голови Уряду Російської Федерації Сечіна І.І., засідання Суспільної ради Міністерства промисловості й торгівлі Російської Федерації, нарада Міністерства економічного розвитку Російської Федерації з міністрами економіки суб’єктів Російської Федерації, засідання політради Свердловського регіонального відділення партії «Єдина Росія».

Основним завданням «ІННОПРОМ-2011» є розширення ринків застосування інновацій у процесі економічного розвитку й модернізації Росії,  вповноваження сучасних російських і закордонних промислових інновацій (товарів і послуг) у систему державних і корпоративних закупівель, нарощування потенціалу російської промисловості як покупця нових технологій з метою модернізації економіки й росту конкурентоспроможності російської промисловості.

Уральська міжнародна виставка й форум промисловості та інновацій «ІННОПРОМ» пропонує унікальні можливості для обміну досвідом і конструктивної взаємодії представників найбільших російських і закордонних компаній, малого й середнього інноваційного бізнесу, федеральних і регіональних органів влади, вчених і експертів.

Реєстрацію для участі у зазначеному заході та більш детальну інформацію можна отримати у відділі зовнішньоекономічних зв’язків Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати: ves@chamber.kr.ua; тел./факс: (0522) 229774, 351659, тел.: (0522) 351817.


Категорія: Виставкова діяльність | Додав: Андрій Пилипенко
Додано: 22.12.2010 Переглядів: 474 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Відправити повідомлення
Головна
Новини
Соціальні ініціативи
Олександрійський район
Олександрійська РДА
Районна рада
Звернення громадян
Регуляторна політика
Дозвільний центр
Управління ветеринарної медицини
Доступ до публічної інформації
Адміністративні послуги
Виконання бюджетів
Запобігання проявам корупції
Державні закупівлі
Територіальні органи міністерств та відомств України
Районні програми
Фотоархів
Відеоархів




До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників



Пошук по сайту
Будуймо Олександрійщину разом

Центральний регіон 2015


Купуй Кіровоградське

Інші сайти





Календар свят і подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Громадська рада

Урядова «гаряча лінія»

Статистика

Переводчик онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0