"Гаряча лінія" з питань надання субсидій та допомог 4-11-74
"Телефон довіри" з питань легалізації "тіньової" зайнятості населення 4-03-26
"Гарячі лінії" для спілкування з підприємцями 4-21-41, 4-13-75
Економіка Агропромисловий комплекс ЖКГ Будівництво та архітектура Соціально-гуманітарна сфера
Головна » 2014 » Січень » 20 » Юні футболісти показали високі результати гри
11:08
Юні футболісти показали високі результати гри

Футбол на Олександрійщині - не просто найпопулярніший вид спорту. Сьогодні це ще й спосіб уберегти дітей від негативного впливу вулиці, пробудити у юнаків патріотичні почуття до рідного краю. За календарем у всіх школах вже закінчилися зимові канікули. Діти з новими силами сіли за парти опановувати граніт науки. Та в позаурочний час окремі юнаки частину свого вільного часу віддають спорту, зокрема футболу. Саме для таких ентузіастів майже в кожному селі діють відділення районного фізкультурно-спортивного товариства «Колос», які із задоволенням відвідують юні футболісти.

Минулої суботи юнаки 2001-2003 років народження прибули на стадіон «Олімп» в м.Олександрія, щоб продемонструвати своє вміння гри у футбол. Турнір проходив за груповою системою та зібрав шість команд: Нова Прага – 1, Приютівка, Комінтерн, Головківка, Войнівка, Нова Прага – 2.

З першого погляду було видно, що команди добре підготувалися до змагань. Навіть розробили логотипи на футболках з назвами команд. На початку турніру перед учасниками виступив керівник апарату райдержадміністрації Сергій Макаренко, який поздоровив дітвору з новорічними святами та зазначив, що районна влада і надалі приділятиме велику увагу розвитку сільського масового футболу.

Юні футболісти ганяли м’яч по полю з відвертим завзяттям. Справжня футбольна форма, офіційне суддівство, хвилювання тренерів за ефективність дій кожного гравця і в цілому команди - все це спонукало хлопців грати «по максимуму», боротися, незважаючи на пропущені голи. Юні гравці продемонстрували нестримну жагу до перемоги та порадували своїх тренерів та глядачів чималою кількістю яскравих комбінацій та красивих голів.

Після проведення групових змагань серед команд за 3-є місце змагалися юнаки з Головківки та Комінтерну. Гра виявилася бойовою. Комінтернівці зуміли нав’язати суперникам свою швидкісну комбінаційну гру, у зв’язку з чим здобули впевнену перемогу з рахунком 3-0.

За перше місце на поле зі штучним покриттям вийшли боротися юнаки з селищ Приютівка та Нова Прага. Відразу було видно, що настрій обох команд переможний, відсиджуватися в обороні ніхто не збирається. Та й тренери суперників протягом всієї гри не давали розслабитися своїм вихованцям. Емоції на полі були на підйомі. Але на цей раз фортуна посміхнулась футбольній команді з Нової Праги, яка забила гол у ворота суперників та здобула перемогу.

Тренер футболістів із Нової Праги Микола Великий задоволений своєю командою і перемогою та говорить, що на цьому зупинятися не збираються. Загалом, варто відзначити гру кожної дитячої команди, адже зі шкільного віку юнаки серйозно захоплюються спортом.

Усі призери змагань нагороджені грамотами та кубками. А ще солодкими подарунками, яким юні спортсмени були дуже раді.

Учасники змагань з міні-футболу висловили вдячність спортивному товариству «Колос», суддівському корпусу, а також депутату Верховної Ради України Сергію Кузьменку та голові райдержадміністрації Віталію Згамі, які сприяють розвитку спорту на Олександрійщині.

Загалом, всі отримали задоволення від турніру, приємні враження та позитивні емоції під час спортивного дозвілля. Футболісти району вкотре довели, що спорт не лише додає людям здоров’я, гарний настрій, а й загартовує характер і волю. Деякі хлопці мріють стати великими футболістами і грати у відомих командах пліч-о-пліч із зірками світового футболу. Звісно, досягти таких висот можна, але для цього потрібно багато тренуватися.

Переглядів: 213 | Додав: Андрій Пилипенко | Рейтинг: 3.7/3
Відправити повідомлення
Головна
Новини
Соціальні ініціативи
Олександрійський район
Олександрійська РДА
Районна рада
Звернення громадян
Регуляторна політика
Дозвільний центр
Управління ветеринарної медицини
Доступ до публічної інформації
Адміністративні послуги
Виконання бюджетів
Запобігання проявам корупції
Державні закупівлі
Територіальні органи міністерств та відомств України
Районні програми
Фотоархів
Відеоархів




До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників



Пошук по сайту
Будуймо Олександрійщину разом

Центральний регіон 2015


Купуй Кіровоградське

Інші сайти





Календар свят і подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Громадська рада

Урядова «гаряча лінія»

Статистика

Переводчик онлайн

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0