"Гаряча лінія" з питань надання субсидій та допомог 4-11-74
"Телефон довіри" з питань легалізації "тіньової" зайнятості населення 4-03-26
"Гарячі лінії" для спілкування з підприємцями 4-21-41, 4-13-75
Економіка Агропромисловий комплекс ЖКГ Будівництво та архітектура Соціально-гуманітарна сфера
Головна » 2010 » Грудень » 20 » Комінтернівську школу газифіковано!
11:53
Комінтернівську школу газифіковано!

До знакової події 20 грудня громада с. Комінтерну Олександрійського району готувалася протягом року. З вуст жителів не сходили розмови про капітальний ремонт місцевої школи. Адже протягом літа й осені повністю було замінено опалювальну систему, підведено до навчального закладу газ, побудовано нову топкову, проведено зовнішній ремонт фасаду… Школа оновилася… І ось всі роботи виконано. І не випадково, приємні урочистості з підключення школи до газу відбулися в понеділок, 20 грудня, після дня Святого Миколая. На свято зібралися жителі села, батьки, учні, вчителі, всі причетні до газифікації, гості з району.

Ведучі урочистостей, які розпочалися біля нової топкової, Наталія Костянецька та Борис Білоус запросили до слова районних керівників – голову Олександрійської райдержадміністрації Сергія Кузьменка та голову районної ради Михайла Бойка. Сергій Анатолійович акцентував увагу присутніх на тій корисній роботі, яку проведено в школах району для створення гідних умов для навчання й виховання підростаючого покоління, для зміцнення й поповнення матеріальної бази кожного навчального закладу. І Комінтернівська школа в цьому напрямку отримала велику підтримку з боку районної влади. Цей імпульс повинен набирати сили і громаді необхідно організуватися з новим сільським головою й далі розвиватися, обладнати спортивний майданчик, щоб учні мали змогу розвиватися й вдосконалюватися фізично. Михайло Сергійович підтримав голову райдержадміністрації і теж побажав учнівському й педагогічному колективам, батькам успіхів і плідної співпраці на розквіт рідного краю. Вони ж запалили голубий вогник і перерізали червону стрічку нової топкової. Хай тепло і турбота дорослих підтримує добрі справи й традиції Комінтернівської школи.

Директор школи Валентина Нагорна від педагогів, учнів, батьків і особисто від себе подякувала районній владі за турботу і вагомий вклад у газифікацію й ремонт школи, особисто голову райдержадміністрації Сергія Кузьменка, голову районної ради Михайла Бойка, заступника голови райдержадміністрації Тамару Сакару, начальника відділу освіти Валентину Ільющенкову, керівника підприємства «Будмонтажналадки» Олександра Кучака, головного інженера цього підприємства Геннадія Тригуба, керівника міськгазу Володимира Нєкрасова, головного інженера Світлану Соколову, їх трудові колективи. Дякуючи їм, жителі Комінтернівської територіальної громади радіють за своїх дітей, за свою школу. Учні у віршованій формі висловили свою вдячність всім людям, які уміють дієво турбуватися про них.

Далі гостей учні й педагоги запросили до школи, щоб разом відсвяткувати свято, пов’язане зі Святим Миколаєм. Театралізоване святкове дійство підготували й провели учні 4 класу під керівництвом класного керівника Наталії Губи. Тут дітей привітали і вручили подарунки – спортивний інвентар і солодощі – голова райдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова районної ради Михайло Бойко, сільський голова Світлана Костянецька, начальник відділу освіти Валентина Ільющенкова, директор школи Валентина Нагорна.

На свято завітали Святий Миколай (його роль зіграв випускник Володимир Мись), Антипко (Олександр Нерсісян). Ведучі Аня Гавриш і Максим Костянецький вели розповідь про традиції святкування, як до нього готувалися діти з молитвами й піснями демонстрували четверокласники.

Традиції нашого народу оживають і примножуються.




Переглядів: 693 | Додав: Андрій Пилипенко | Рейтинг: 5.0/1
Відправити повідомлення
Головна
Новини
Соціальні ініціативи
Олександрійський район
Олександрійська РДА
Районна рада
Звернення громадян
Регуляторна політика
Дозвільний центр
Управління ветеринарної медицини
Доступ до публічної інформації
Адміністративні послуги
Виконання бюджетів
Запобігання проявам корупції
Державні закупівлі
Територіальні органи міністерств та відомств України
Районні програми
Фотоархів
Відеоархів




До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників



Пошук по сайту
Будуймо Олександрійщину разом

Центральний регіон 2015


Купуй Кіровоградське

Інші сайти





Календар свят і подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Громадська рада

Урядова «гаряча лінія»

Статистика

Переводчик онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0