"Гаряча лінія" з питань надання субсидій та допомог 4-11-74
"Телефон довіри" з питань легалізації "тіньової" зайнятості населення 4-03-26
"Гарячі лінії" для спілкування з підприємцями 4-21-41, 4-13-75
Економіка Агропромисловий комплекс ЖКГ Будівництво та архітектура Соціально-гуманітарна сфера
Головна » 2014 » Лютий » 10 » На Олександрійщині продовжуються заходи із вшанування учасників бойових дій на території інших держав
14:07
На Олександрійщині продовжуються заходи із вшанування учасників бойових дій на території інших держав

7 лютого у Червонокамянській загальноосвітній школі відбулися заходи з нагоди вшанування колишніх воїнів-інтернаціоналістів - уродженців Червонокамянської сільської ради. До рідної школи з’їхалися випускники різних років, поєднані бойовим братством. Разом з ними на запрошення прибули друзі із навколишніх населених пунктів, які також пройшли через «гарячі піски Афгану». Вчителі та учні школи підготували програму-реквієм, в ході якої показано бойові будні та вивід військ із Афганістану. Присутні були ознайомлені із подальшою долею воїнів-інтернаціоналістів, їхнім теперішнім життям та показано роботу, яка проводиться протягом багатьох років по збереженню пам’яті загиблих та померлих і вшануванню живих. У заходах взяли участь учасники бойових дій на території інших держав, а також колишні воїни.

Слід зазначити, що значна робота у даному напрямку проводиться Червонокамянською сільською радою та, зокрема, її головою Бессараб Тетяною Олександрівною, яка сама у 1980-1982 роках приймала участь в афганській війні у складі 100-го окремого медично-санітарного батальйону у місті Баграм та відзначена на ряду із іншими нагородами медаллю «За бойові заслуги».

У заходах взяла участь делегація ради районної організації ветеранів України на чолі із її головою Олександром Голубом та голова громадської ради при райдержадміністрації Володимир Ткаченко.

Від імені голови районної державної адміністрації Віталія Згами було оголошено подяку Червонокамянській ЗОШ за вагомий внесок у військово-патріотичне виховання молодого покоління та з нагоди 25-ї річниці виведення військ із Демократичної Республіки Афганістан. Виконуючи цю приємну місію, Олександр Голуб також подарував музею школи «карту Александрийского уезда с межевыми границами земель по состоянию на 1861 год» та описи до неї, а також добірку пісень на афганську тематику.

Переглядів: 440 | Додав: Андрій Пилипенко | Рейтинг: 5.0/1
Відправити повідомлення
Головна
Новини
Соціальні ініціативи
Олександрійський район
Олександрійська РДА
Районна рада
Звернення громадян
Регуляторна політика
Дозвільний центр
Управління ветеринарної медицини
Доступ до публічної інформації
Адміністративні послуги
Виконання бюджетів
Запобігання проявам корупції
Державні закупівлі
Територіальні органи міністерств та відомств України
Районні програми
Фотоархів
Відеоархів




До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників



Пошук по сайту
Будуймо Олександрійщину разом

Центральний регіон 2015


Купуй Кіровоградське

Інші сайти





Календар свят і подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Громадська рада

Урядова «гаряча лінія»

Статистика

Переводчик онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0