"Гаряча лінія" з питань надання субсидій та допомог 4-11-74
"Телефон довіри" з питань легалізації "тіньової" зайнятості населення 4-03-26
"Гарячі лінії" для спілкування з підприємцями 4-21-41, 4-13-75
Економіка Агропромисловий комплекс ЖКГ Будівництво та архітектура Соціально-гуманітарна сфера
Головна » 2010 » Липень » 9 » Олімпійці серед нас
10:06
Олімпійці серед нас
     З 26 по 29 червня команда Новопразької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Олександрійського району у складі: Аліна Лисиця, Світлана Лукашова, Яніна Многолєтня, Даніїл Александров, Роман Валяєв, Дмитро Шевченко, тренер  Микола Бугайов представляла Кіровоградську область в змаганнях серед сільських школярів під девізом "Хто ти, майбутній олімпієць?” із загальної фізичної підготовки у програмі Всеукраїнських літніх сільських спортивних ігор 2010 року, які були присвячені 65 річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років та 60 річниці утворення ВФСТ "Колос” АПК України, які проходили в м. Скадовську Херсонської області.
Свято спорту розпочалося з урочистого параду учасників змагань. Делегацію Кіровоградщини очолив голова обласної організації ВФСТ "Колос” Віктор Колінько.
     Після завершення параду спортсменів привітали високошановані гості та господарі змагань.
     А далі, немов священне дійство, розпочалася церемонія  олімпійського вогню, який вперше було запалено в селі Березівка, Чернівецького району, Вінницької області де у 1950 році було проголошено утворення в Україні єдиного, добровільного сільського фізкультурно-спортивного товариства "Колгоспник”, нині "Колос”, та пронесено учасниками вело-атлетичної естафети до місця відкриття змагань. І ось, на головній чаші стадіону вже палає олімпійський вогонь змагань.
     Після офіційної частини учасників привітали своїми виступами спортсмени-парашутисти, боксери, гімнасти та численні вокальні та хореографічні колективи. А по завершенню свята зоряне небо Скадовська осяяв яскравий салют.
     Нашу команду було розміщено в пансіонаті "Південний”, де створено найкращі умови для проживання та відпочинку юних спортсменів.
     У перший день було проведено змагання з бігу на 60м, де Лисиця Аліна виборола ІІ місце в особистому заліку. Далі були стрибки у довжину з місця та піднімання тулуба за 1 хв. За підсумками першого дня змагань команда Новопразької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 набрала 83 залікових очки, показавши високий рівень підготовки.     Другий день змагань був вирішальним, адже школярі показували свою майстерність у підтягуванні з вису на перекладині серед хлопців та згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи серед дівчат. Справжнім випробуванням для спортсменів став біг на 1500м. Наші атлети гідно виступили в цих випробуваннях.  За підсумками двох днів змагань команда набрала в сумі 143 залікових бали, посівши п’яте загальнокомандне місце у Всеукраїнських змаганнях.
Переглядів: 637 | Додав: Андрій Пилипенко | Рейтинг: 5.0/1
Відправити повідомлення
Головна
Новини
Соціальні ініціативи
Олександрійський район
Олександрійська РДА
Районна рада
Звернення громадян
Регуляторна політика
Дозвільний центр
Управління ветеринарної медицини
Доступ до публічної інформації
Адміністративні послуги
Виконання бюджетів
Запобігання проявам корупції
Державні закупівлі
Територіальні органи міністерств та відомств України
Районні програми
Фотоархів
Відеоархів




До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників



Пошук по сайту
Будуймо Олександрійщину разом

Центральний регіон 2015


Купуй Кіровоградське

Інші сайти





Календар свят і подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Громадська рада

Урядова «гаряча лінія»

Статистика

Переводчик онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0