"Гаряча лінія" з питань надання субсидій та допомог 4-11-74
"Телефон довіри" з питань легалізації "тіньової" зайнятості населення 4-03-26
"Гарячі лінії" для спілкування з підприємцями 4-21-41, 4-13-75
Економіка Агропромисловий комплекс ЖКГ Будівництво та архітектура Соціально-гуманітарна сфера
Головна » 2014 » Січень » 21 » Ситуація в районі стабільна
11:28
Ситуація в районі стабільна

Щотижневу понеділкову нараду провів 20 січня голова Олександрійської РДА Віталій Згама. Участь у ній взяли голова районної ради Михайло Бойко та керівники структурних підрозділів адміністрації. Відкриваючи нараду, Віталій Миколайович щиро, під оплески колег привітав заступника начальника ОДПІ Ніну Горлачову з днем народження, який вона відзначила на минулому тижні, і відразу перейшов до обговорення нагальних питань. Очільник району звернув увагу присутніх, що в умовах зниження температури повітря та похолодання соціальні служби мають оточити більшою увагою своїх підопічних, особливо це стосується малозабезпечених сімей з дітьми. Він також наголосив, що під посиленим контролем рятувальників мають бути місцеві водойми. З любителями–рибалками слід проводити просвітницькі бесіди, застерігаючи їх від рибної ловлі на крихкому льоду. З огляду на мінливу температуру повітря рибалки мають завжди пам’ятати про небезпеку, яка чатує на них під час такої прогулянки, наголосив він.

Продовжилася нарада інформацією про зустріч керівника району з головою облдержадміністрації Андрієм Ніколаєнком, яка відбулася на минулому тижні з питань стратегічного розвитку нашого району. Під час бесіди обговорено соціально-економічні проекти, для реалізації яких Олександрійщина розраховує у тому числі і на державне фінансування. Це будівництво дитячого садочка у Новій Празі на 190 місць та ремонт доріг районного значення. Є в районі й інші питання, але районна влада у співпраці з соціально відповідальним бізнесом послідовно, крок за кроком, вирішує їх на своєму рівні, підкреслив керівник району.

Він також нагадав присутнім, що цього року Україна відзначає 200–й День народження Великого Кобзаря – Т.Г.Шевченка, а тому у навчальних закладах району постійно тривають різноманітні тематичні заходи.

Далі Віталій Миколайович проаналізував виконання протокольних доручень, даних на попередніх апаратних нарадах. У контексті розгляду питань життєдіяльності територій сільських і селищних рад, окремі керівники структурних підрозділів отримали нові доручення. Зокрема, першому заступнику Сергію Коренюку доручено з огляду на погіршення погодних умов контролювати роботу дорожніх служб задля оперативного розчищення доріг районного та місцевого значення. Також йому доручено активізувати роботу районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків протягом періоду декларування доходів громадян – до травня поточного року.

Продовжилася нарада інформацією окремих керівників про поточний стан справ в очолюваних ними структурних підрозділах. Зокрема, начальник фінансового управління РДА Ірина Левченко повідомила, що наразі триває уточнення показників районного бюджету, проект якого планується внести на розгляд сесії районної ради. У свою чергу, голова районної ради Михайло Бойко повідомив, що бюджетна сесія запланована на 31 січня, того дня відбудеться і засідання постійних депутатських комісій. Вивчення проекту бюджету триватиме також і напередодні сесійного дня.

Зі своєю інформацією на нараді також виступили головний лікар центральної районної лікарні Валентина Гарагуля, головний лікар комунального закладу «Центр первинної медико–санітарної допомоги Олександрійського району» Олександр Гірник, начальник управління ветеринарної медицини Станіслав Лум’яник, начальник управління агропромрозвитку Олександр Ткаченко, заступник начальника ОДПІ Ніна Горлачова та інші. 

Переглядів: 289 | Додав: Андрій Пилипенко | Рейтинг: 0.0/0
Відправити повідомлення
Головна
Новини
Соціальні ініціативи
Олександрійський район
Олександрійська РДА
Районна рада
Звернення громадян
Регуляторна політика
Дозвільний центр
Управління ветеринарної медицини
Доступ до публічної інформації
Адміністративні послуги
Виконання бюджетів
Запобігання проявам корупції
Державні закупівлі
Територіальні органи міністерств та відомств України
Районні програми
Фотоархів
Відеоархів




До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників



Пошук по сайту
Будуймо Олександрійщину разом

Центральний регіон 2015


Купуй Кіровоградське

Інші сайти





Календар свят і подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Громадська рада

Урядова «гаряча лінія»

Статистика

Переводчик онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0