"Гаряча лінія" з питань надання субсидій та допомог 4-11-74
"Телефон довіри" з питань легалізації "тіньової" зайнятості населення 4-03-26
"Гарячі лінії" для спілкування з підприємцями 4-21-41, 4-13-75
Економіка Агропромисловий комплекс ЖКГ Будівництво та архітектура Соціально-гуманітарна сфера
Головна » 2014 » Січень » 31 » Схвалено районний бюджет на 2014 рік
16:03
Схвалено районний бюджет на 2014 рік

31 січня відбулася двадцять шоста сесія Олександрійської районної ради шостого скликання, участь в якій взяли 32 депутати. Провів сесію голова Олександрійської районної ради Михайло Бойко. За усталеною традицією пленарний день розпочався з вивчення проектів рішень, що запропоновані на розгляд сесії. З цією метою народні обранці конструктивно попрацювали в постійних депутатських комісіях, спільне засідання яких провів голова комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації Павло Фесюк.

Після 20–хвилинної перерви сесія розпочалася з урочистих моментів. З нагоди свого 50–річного ювілею вітання від колег-депутатів в особі голови Олександрійської РДА Віталія Згами та голови районної ради Михайла Бойка отримав депутат районної ради, заступник голови Олександрійської РДА Юрій Коваль. Під оплески присутніх керівники району вручили ювіляру букет троянд та спільну грамоту Олександрійської РДА і районної ради за особистий внесок у соціально–економічний розвиток Олександрійщини. Також вітання від керівників району отримали дві Матері–героїні, яким нещодавно присвоєно це почесне звання на підставі відповідного Указу Президента України В. Януковича. Квіти і подарунок, а ще теплі слова вдячності за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей отримали жителька села Пролетарське, матір п’яти дітей Світлана Федорівна Мартиненко та жителька села Андріївка, матір семи дітей Наталія Станіславівна Ткаченко.

Далі депутати приступили до розгляду питань порядку денного. Серед 14 проектів рішень, що внесені на сесію районної ради, найголовнішим був документ «Про районний бюджет на 2014 рік». Розлогу інформацію про пріоритетні статті витрат районного бюджету, левову частину яких буде направлено на заробітні плати працівникам бюджетних установ та організацій, соціальні виплати різним категоріям соціально незахищених категорій громадян, - доповіла присутнім начальник фінансового управління РДА Ірина Левченко. Свої коментарі та власні бачення шляхів наповнення реальними коштами районного бюджету та розвитку сільських територій озвучив з трибуни сесійної зали і голова комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації Павло Фесюк. Заслухавши надану інформацію про доходи і видатки головного фінансового документа, депутати схвалили районний бюджет на 2014 рік, загальна сума якого складає 137473, 8 тис. гривень, а також іншим рішенням внесли зміни до районного бюджету 2013 року, керуючись розпорядженнями обласної влади, що були видані у грудні минулого року, про розподіл додаткової субвенції і дотацій.

Також депутати заслухали звіти та прийняли відповідні рішення про виконання низки районних програм, зокрема «Про оздоровлення і відпочинок дітей, молоді та сімей з дітьми Олександрійського району на 2009 – 2013 роки», «Про виконання програми донорства крові в Олександрійському районі на 2008 – 2013 роки», «Про районну програму профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів на 2014 – 2016 роки», «Про виконання районної програми забезпечення профілактики ВІЛ–інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009 – 3013 роки», «Про виконання районної цільової програми «Цукровий діабет» на 2010 – 2013 роки», про що доповідали перший заступник начальника управління соціального захисту населення РДА Ірина Табачкова, заступник головного лікаря ЦРЛ Тетяна Прошина, лікар–ендокринолог ЦРЛ Надія Осадча.

Далі сесія затвердила програму економічного і соціального розвитку Олександрійського району на 2014 рік та внесла зміни до районної програми «Центральний регіон – 2015. Будуймо Олександрійщину разом», про що детально поінформували депутатський корпус перший заступник голови РДА Сергій Коренюк і начальник управління економічного розвитку і торгівлі РДА Ірина Кравчук.

Крім того, заслухавши інформацію начальника управління Держземагентства в Олександрійському районі Олександра Крюкова, депутати внесли зміни до Програми розвитку земельних відносин в районі на 2007 – 2015 роки та затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Розглянувши усі питання порядку денного, сесія завершила свою роботу.


Переглядів: 561 | Додав: Андрій Пилипенко | Рейтинг: 5.0/1
Відправити повідомлення
Головна
Новини
Соціальні ініціативи
Олександрійський район
Олександрійська РДА
Районна рада
Звернення громадян
Регуляторна політика
Дозвільний центр
Управління ветеринарної медицини
Доступ до публічної інформації
Адміністративні послуги
Виконання бюджетів
Запобігання проявам корупції
Державні закупівлі
Територіальні органи міністерств та відомств України
Районні програми
Фотоархів
Відеоархів




До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників



Пошук по сайту
Будуймо Олександрійщину разом

Центральний регіон 2015


Купуй Кіровоградське

Інші сайти





Календар свят і подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Громадська рада

Урядова «гаряча лінія»

Статистика

Переводчик онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0