"Гаряча лінія" з питань надання субсидій та допомог 4-11-74
"Телефон довіри" з питань легалізації "тіньової" зайнятості населення 4-03-26
"Гарячі лінії" для спілкування з підприємцями 4-21-41, 4-13-75
Економіка Агропромисловий комплекс ЖКГ Будівництво та архітектура Соціально-гуманітарна сфера
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » В дарунок дітям
15:20
В дарунок дітям

     Певно, немає більшого щастя для батьків і взагалі для всіх дорослих, коли вони бачать щасливими своїх дітей, особливо малюків. Ось таким щастям на цьому тижні, у вівторок, були осяяні обличчя молодих матусь села Головківки, котрі завітали в сільський дитячий садок до своїх діток на їх незвичайне свято, котре стало і святом батьків. Та, врешті, ця подія перетворилася на свято жителів всього села, котра була приурочена відкриттю додаткової групи вихованців дитсадку. Та була ще й інша причина бути головківським діткам та їх батькам щасливими. Вже кілька років сільська та районна гілки влади виношували плани об’ємного ремонту і переоснащення садочка сучасним модернізованим обладнанням, що неабияк сприяло і допомагало у вихованні малюків, у підготовці їх до життя. І ось ці плани, нарешті, збулися. Ініціативу райдержадміністрації по створенню в селі найкращих сучасних умов найменшим його жителям, як завжди,  зі всією відповідальністю підтримало ТОВ «УкрАгроКом», яке разом з сільською владою для такої справи виділило 150 тисяч гривень. За короткий  осінній період зроблено, здавалося б, неможливе. Результатом спільної роботи влади, громади села і сім’ї тепер став чудовий, сяючий своєю красою і новизною цей прекрасний, затишний двоповерховий будинок в центрі села, в якому виховуються 50 найдорожчих його громадян. Саме для них в рамках програми «Будуємо Олександрійщину разом» обладнано спортивний зал, встановлено сучасні санвузли, металопластикові вікна, створені ігрові кімнати, переобладнана вся система опалення, закуплено нові меблі, штори, дитячі ліжка, іграшки. В садочку з’явився свій хореограф, викладач англійської мови, що прибув  із США і з котрим малята вже демонструють свої знання.

     Не пізнати сьогодні цього дитячого закладу, в якому його вихованці завжди щасливі, усміхнені, доглянуті, здорові, активно розвиваються, набувають досвіду колективізму і готуються до школи.

     В цей святковий для них день розділити їх радість разом з чудовими подарунками завітали голова райдержадміністрації Сергій Кузьменко, його заступник Тамара Сакара, керівник апарату РДА Юрій Гугленко, а також комерційний директор ТОВ «УкрАгроКом» Павло Фесюк, сільський голова Микола Маловік. Зі щирою вдячністю за все, що вони зробили для дітлахів, звернулася до гостей завідуюча дитсадком Ліана Гармаш, а діти, незважаючи на свій малий вік, подарували чудовий, добре продуманий і підготовлений концерт, чим втішили всіх присутніх, насамперед, матусь. В свою чергу гості звернулися до найменших іменинників і їх батьків з найкращими словами побажань, вдячністю за те, що вони є гордістю Головківки, а також запевнили, що і надалі будуть доводити до логічного завершення будь-яку справу, котра спрямована на всебічний  розвиток молодого покоління аби воно відчуло себе щасливим і перебувало у безпеці. Слід сказати, що такої уваги до дітей, як у Головківці, заслуговують всі наші діти, в кожному населеному пункті. Тоді і вони, і всі ми будемо щасливими. 


Переглядів: 639 | Додав: Андрій Пилипенко | Рейтинг: 0.0/0
Відправити повідомлення
Головна
Новини
Соціальні ініціативи
Олександрійський район
Олександрійська РДА
Районна рада
Звернення громадян
Регуляторна політика
Дозвільний центр
Управління ветеринарної медицини
Доступ до публічної інформації
Адміністративні послуги
Виконання бюджетів
Запобігання проявам корупції
Державні закупівлі
Територіальні органи міністерств та відомств України
Районні програми
Фотоархів
Відеоархів




До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників



Пошук по сайту
Будуймо Олександрійщину разом

Центральний регіон 2015


Купуй Кіровоградське

Інші сайти





Календар свят і подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Громадська рада

Урядова «гаряча лінія»

Статистика

Переводчик онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0