"Гаряча лінія" з питань надання субсидій та допомог 4-11-74
"Телефон довіри" з питань легалізації "тіньової" зайнятості населення 4-03-26
"Гарячі лінії" для спілкування з підприємцями 4-21-41, 4-13-75
Економіка Агропромисловий комплекс ЖКГ Будівництво та архітектура Соціально-гуманітарна сфера
Головна » 2010 » Вересень » 28 » Вересень
13:30
Вересень

1 вересня 2010 року   працівники відділу  обслуговування дітей ЦРБ в ході святкування   Дня  знань «Країна знань – світлий промінь надій та сподівань» для учнів 7 класу ЗНЗ №2 провели перший урок «Ми – українці».Під час  якого говорили про почуття патріотизму, національну гордість, любов до рідного краю. Учні , беручи участь у грі – вікторині демонстрували знання символів та символіки України, культури та мистецтва, традицій та звичаїв українського народу.

7 вересня 2010 року відділом культури і туризму райдержадміністрації спільно з Олександрійським міськрайонним центром зайнятості і прийняли участь у  ярмарку вакансій, що відбувся з нагоди 20-ти річчя  створення Державної служби зайнятості. На заході було організовано виставку  робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва Олександрійщини.

10 вересня 2010 року прийняли участь у міжнародному  семінарі щодо сталого розвитку зеленого туризму, що відбувся на території сільської садиби «Хата Савки»,  у с.Нові Петрівці,  Київської області. Захід організовано за сприяння Всеукраїнської Спілки сприяння сільського зеленого туризму за участю вітчизняних та іноземних делегацій.

10 вересня 2010 року прийняли участь у проведенні районної Спартакіади, що відбулась у с.Головківка  Олександрійського району. У спортивному святі були задіяні кращі аматорські колективи та солісти Олександрійського районного будинку культури.

13  вересня  2010 для вчителів ЗОШ №6 бібліотекарями центральної районної бібліотеки ім. Д. І.Чижевського проведено  Інформаційну  годину  «Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю», в ході якої розкрито літературно - педагогічну творчість і практичну діяльність видатного українського педагога. Працівник інформаційно – ресурсного центру підготувала електронну слайдову презентацію «Творча спадщина В.О.Сухомлинського.

21 вересня  2010 року працівники відділу обслуговування центральної районної бібліотеки ім.Д.І.Чижевського для студентів Державного аграрного технікуму провели годину пам’яті «Пам’ять про Вас  в нашім серці жива», познайомили присутніх про партизанський рух на Олександрійщині, подвиги партизанів, розповідь підтвердили документальними фактами.

22  вересня  2010 в читальному залі Олександрійської центральної районної бібліотеки ім.Д.І.Чижевського для бібліотечних працівників району проведено семінар –практикум « Популяризація української художньої літератури», на який було запрошено місцеву поетесу Н.Фесенко. Надано методичні поради , консультації щодо популяризації української художньої літератури, присутні  переглянули електронну слайдову презентацію «Скарбниця Українських імен ХХІ століття», обладнання для перегляду якої надала громадська організація Олександрійська сільськогосподарська дорадча служба.

22  вересня  2010 року у районному будинку культури  проведено  районний  семінар клубних працівників Олександрійського району на тему: «Культура і духовність». Напередодні Всесвітнього Дня туризму на цьому заході  відбулось нагородження кращих власників садиб села Протопопівка за участю заступника голови райдержадміністрації  Т.Сакари та заступника голови обласного осередку сприяння  розвитку сільського туризму Л.Твердоступ.

23  вересня  2010 року Войнівська бібліотека – філія для учнівської молоді провела годину пам’яті «Дорогами партизанської слави»,здійснивши  уявну подорож дорогами партизанської слави по сторінкам  художніх творів Ф.Людного «Дорогами війни», П,Автомонова  «Фронт не позначено» .

Переглядів: 595 | Додав: Андрій Пилипенко | Рейтинг: 0.0/0
Відправити повідомлення
Головна
Новини
Соціальні ініціативи
Олександрійський район
Олександрійська РДА
Районна рада
Звернення громадян
Регуляторна політика
Дозвільний центр
Управління ветеринарної медицини
Доступ до публічної інформації
Адміністративні послуги
Виконання бюджетів
Запобігання проявам корупції
Державні закупівлі
Територіальні органи міністерств та відомств України
Районні програми
Фотоархів
Відеоархів




До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників



Пошук по сайту
Будуймо Олександрійщину разом

Центральний регіон 2015


Купуй Кіровоградське

Інші сайти





Календар свят і подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Громадська рада

Урядова «гаряча лінія»

Статистика

Переводчик онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0