"Гаряча лінія" з питань надання субсидій та допомог 4-11-74
"Телефон довіри" з питань легалізації "тіньової" зайнятості населення 4-03-26
"Гарячі лінії" для спілкування з підприємцями 4-21-41, 4-13-75
Економіка Агропромисловий комплекс ЖКГ Будівництво та архітектура Соціально-гуманітарна сфера
Головна » 2014 » Січень » 16 » Віталій Згама провів особистий прийом громадян
14:21
Віталій Згама провів особистий прийом громадян

Якісний розгляд звернень громадян та своєчасне надання відповідей на них - це питання, яким приділяється постійна увага голови райдержадміністрації Віталія Згами. У цьому впевнені і самі громадяни, а тому завжди йдуть зі своїми проблемами на особистий прийом. Перший у цьому році виїзний прийом громадян Віталій Миколайович провів на найбільшій територій району – у селищі Нова Прага. Зі своїми проблемами до голови райдержадміністрації звернулося багато людей, і всі вони були прийняті і вислухані. Відрадно, що новопразьці проявили активність та небайдужість до проблем як особистих, так і загальногромадських.

Першим обговорювалося питання, що стосується оновлення дитячого садка «Рукавичка». Від імені батьків на прийом прийшла вихователь Алла Кирилівна Григорьєва. Вона розповіла, що дошкільний заклад знаходиться у віддаленому куточку Нової Праги та має лише одну різновікову групу. Вже кілька років у дитсадку відсутні комфортні умови для малечі – водопостачання, газове опалення, тож вихователям разом із їхніми помічниками доводиться створювати всі умови самостійно. Також потрібно встановити огорожу.

Голова РДА розповів, що проблеми дитячого садка йому відомі і тому зараз одне з головних завдань, яке ставить перед собою районна та місцева влада - будівництво нового дошкільного навчального закладу в Новій Празі за всіма державними стандартами. Це питання у новому році вже обговорювалося з народним депутатом України Сергієм Кузьменком, який наполягає на тому, щоб долучити до будівництва державні кошти і його позицію підтримує й голова РДА. Але спершу потрібно дочекатися прийняття бюджету, після чого відразу проведуть тендер.

Днями це питання Віталій Миколайович озвучить перед головою облдержадміністрації Андрієм Ніколаєнком, адже, окрім тих дітей, які виховуються в дитячих садках Нової Праги, ще близько ста стоїть на черзі, тож будівництво вкрай необхідне. А поки що очільник пообіцяв вже найближчим часом особисто навідатися в дитячі заклади, щоб допомогти вирішити найбільш нагальні проблеми.

Однією з актуальних проблем, яку порушували заявники під час прийому, – газифікація селища. До діалогу долучилися селищний голова Ольга Горбенко та депутат районної ради Віталій Решетняк. Зокрема, вони вносили свої пропозиції та обговорювали подальшу роботу по газифікації селища.

У ході проведення особистого прийому новопразьці звернулися з проханням змінити ранкові пільгові рейси маршруту Олександрія-Нова Прага на звичайні, адже у зв’язку із завантаженістю автобуса багато людей не встигають вчасно добратися до місця роботи. Також громада просить добавити ще один рейс у післяобідній час. Піднімалися питання й щодо ремонту лікарні, дороги, облаштування спортивного дозвілля для молоді, ремонту закладів культури та інше.

Віталій Згама запевнив, що кожне звернення буде взяте на контроль районної влади, а чиновникам місцевого рівня доручено вжити належні заходи для вирішення кожної із озвучених проблем.

Переглядів: 236 | Додав: Андрій Пилипенко | Рейтинг: 0.0/0
Відправити повідомлення
Головна
Новини
Соціальні ініціативи
Олександрійський район
Олександрійська РДА
Районна рада
Звернення громадян
Регуляторна політика
Дозвільний центр
Управління ветеринарної медицини
Доступ до публічної інформації
Адміністративні послуги
Виконання бюджетів
Запобігання проявам корупції
Державні закупівлі
Територіальні органи міністерств та відомств України
Районні програми
Фотоархів
Відеоархів




До 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників



Пошук по сайту
Будуймо Олександрійщину разом

Центральний регіон 2015


Купуй Кіровоградське

Інші сайти





Календар свят і подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Громадська рада

Урядова «гаряча лінія»

Статистика

Переводчик онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0